ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ "ΑΝΑΜΝΗΣΗΣ" ΤΩΝ "ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ"

Pin It

Δημήτριος Βαμβακάς
Αργοναυτών 7Ε
546 33 - Θεσσαλονίκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                 Θεσσαλονίκη, 16/3/2018
                                                                 Προς τη Διεύθυνση
                                                                 του ξενοδοχείου Capsis
                                                                 Μοναστηρίου 16
                                                                 Ενταύθα

Θέμα: Διαμαρτυρία

Κύριε Διευθυντά,

Διαβάσαμε σε φυλλάδιο των Μαρτύρων του Ιεχωβά ότι στην αίθουσα «ΒΕΡΓΙΝΑ» του ξενοδοχείου σας πρόκειται να εορτασθεί η "επέτειος του θανάτου του Ιησού" την 31η Μαρτίου 2018.

Εδώ στην Ελλάδα, εμείς ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί γιορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστού το Πάσχα και χαιρετούμε ο ένας τον άλλον με το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, επειδή οι ίδιοι παρασύρθηκαν προσπαθούν να παρασύρουν και τους συνανθρώπους μας με εξωφρενικές διδασκαλίες οι οποίες καταγγέλλονται από αρμόδια πρόσωπα όπως ο π. Βασίλειος Α. Γεωργόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης.

Σχετικώς επισυνάπτουμε άρθρο του.

Αλλ' ακόμη οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, πέραν της διαστρέβλωσης της χριστιανικής αλήθειας, υιοθετούν και αντεθνική στάση στο θέμα της Μακεδονίας μας, δεχόμενοι τα Σκόπια ως «Μακεδονία».

Βλέπε και: http://archive.is/NvhA9

MACEDONIA

Pf 800, 1000 Skopje.

Κατόπιν των ανωτέρω διερωτώμεθα πώς ένα ξενοδοχείο όπως το δικό σας, όπου έχουμε ακούσει πάμπολλες ομιλίες εθνικού, θρησκευτικού και πατριωτικού περιεχομένου, δέχεται να εκχωρήσει την αίθουσα «ΒΕΡΓΙΝΑ» στους Μάρτυρες του Ιεχωβά, την επικίνδυνη και ανθελληνική αυτή αίρεση. Υποψιαζόμαστε πως οι αρμόδιοι δεν αντελήφθησαν σωστά την περίπτωση.

Αναμένουμε, κύριε Διευθυντά, να ακυρώσετε την εκχώρηση αυτή, λαμβάνοντας υπ' όψη την ιστορία του ξενοδοχείου σας και την πικρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης σ' αυτήν σας την ενέργεια που πλήττει το κύρος της επιχείρησής σας.

                                                       Με εκτίμηση

                                             Δημήτριος Βαμβακάς

Κοιν.:

  1. Ιερά Μητρόπολη Θεσ/νίκης.
  2. Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσ/νίκης.
  3. Ένωση Ξενοδόχων Θεσ/νίκης.

Εκτύπωση   Email