ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ... ΗΣΥΧΟΙ

Pin It

20092022 1

Αν ζούσε σήμερα ο Κικέρωνας θα αναφωνούσε «Ω καιροί, ω ήθη»!: Η «Πέππα το γουρουνάκι» προμοτάρει ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά! – Χαρά στην ΕΡΤ «που αλλάζει ο κόσμος».

Νέα «ήθη και πρότυπα» επιχειρούν να περάσουν στα μικρά παιδιά τα γνωστά νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας που θέλουν να επιβάλουν και την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» διαμέσου παιδικών εκπομπών όπου προπαγανδίζεται όχι μόνο η απλή ύπαρξη των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά κυρίως η προοπτική της απόκτησης παιδιών από αυτά.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται η γνωστή εκπομπή «Πέππα το Γουρουνάκι» όπου μία φίλη της Πέππας, η Πέννυ, εξομολογείται ότι ζει με δύο… μαμάδες.

Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες παιδικές σειρές που προβάλλεται από το 2004 επί 18 χρόνια ανελλιπώς και αυτό σημαίνει πως έχει πολύ μεγάλη επίδραση στα παιδιά.

Η «καινοτομία» αυτή παρουσιάστηκε την Τρίτη που μας πέρασε στο επεισόδιο «Families» που προβλήθηκε στην Βρετανία.

Οι γονείς στην Ελλάδα θα πρέπει να το ξανασκεφτούν όταν αφήνουν τα παιδιά τους να βλέπουν ανενόχλητα «αθώα» παιδικά γιατί τα παιδικά είναι η πρώτη και κύρια γραμμή προπαγάνδας για οποιαδήποτε αλλαγή θέλουν να φέρουν στον κόσμο οι Ελίτ.

Αυτονόητα όσοι διαφωνούν δεν θα το ξαναγοράσουν. Η ΕΡΤ όμως που πληρώνεται από όλους μας με πιο δικαίωμα το προμοτάρει λέγοντας μάλιστα «ευτυχώς που αλλάζει ο κόσμος»;

Άλλο πράγμα το να ζει κάποιος την ζωή του όπως επιθυμεί και άλλο να προπαγανδίζονται στα παιδιά, όταν σχηματίζεται η προσωπικότητά τους, συγκεκριμένοι τρόποι ζωής, μη παραδοσιακοί, ως «φυσιολογικοί».

Πηγή


Εκτύπωση   Email