ΤΑ 12 ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Pin It

2024 02 20 a

 

Bill Rice*, Jr. (Μετάφραση Nikos Maris)

Περιστασιακά μου αρέσει να δημοσιεύω άρθρα σε μορφή «λίστας». Για μένα, αυτά τα άρθρα μπορούν να προσφέρουν ένα ευρύτερο πλαίσιο για σημαντικά ζητήματα και μπορούν να βοηθήσουν όσους γράφουν, στην προσπάθειά τους να συνδέσουν τις κουκκίδες που περιγράφουν τα βασικά γεγονότα, τα οποία εξηγούν πώς φτάσαμε στη Νέα Κανονικότητα της «Ζώνης του Λυκόφωτος»,

Όταν ένα νέο «ιατρικό» προϊόν προκαλεί εκατομμύρια θανάτους και ανεπιθύμητες παρενέργειες που αλλάζουν τη ζωή των θυμάτων, αυτό θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως «σημαντικό συμβάν».

Η σημερινή λίστα είναι «Τα 12 πιο σημαντικά/αξιοσημείωτα γεγονότα της εποχής του κορωνοϊού». Αυτή η συλλογή είναι φυσικά η γνώμη ενός ατόμου, και η λίστα, όπως και η κατάταξη, υπόκεινται σε μεταγενέστερες αναθεωρήσεις καθώς προκύπτουν νέα γεγονότα ή ειδήσεις.

1. Όλοι οι σημαντικοί οργανισμοί που αναζητούν την αλήθεια έχουν πλήρως αλωθεί.

Σχόλιο: Αυτή η εξέλιξη συνέβη σε μεγάλο βαθμό πριν από τον «επίσημο» κορωνοϊό, αλλά κατατάσσω αυτήν την εξέλιξη πρώτη γιατί τίποτα από αυτό που συνέβη αργότερα δεν θα είχε συμβεί αν δεν είχε συμβεί αυτό. Δηλαδή, αν έστω μερικοί σημαντικοί οργανισμοί δεν είχαν αλωθεί πλήρως, ο κόσμος μπορεί να μην είχε αλλάξει (για πάντα;).

Δεν ξέραμε το 1983 πόση επιρροή θα είχε αργότερα αυτός ο άνθρωπος στον κόσμο.
Εκ των υστέρων, η ανάδειξη του Anthony Fauci ως ηγέτη της πιο σημαντικής «επιστημονικής» κυβερνητικής υπηρεσίας των ΗΠΑ ήταν πολύ σημαντική. Η επιρροή του Fauci αυξήθηκε τρομερά μετά τον τρόμο για το AIDS στις αρχές και τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Δηλαδή, χρειάζεται κανείς να χρησιμοποιήσει μια πιο μακροπρόθεσμη ιστορική προοπτική, για να εκτιμήσει πλήρως τι συμβαίνει σήμερα… και γιατί και πώς συνέβησαν αυτά τα πράγματα.

(Φυσικά, θα μπορούσα να πάω πολύ πιο πίσω – όπως στο Rockefeller Foundation, αλλά για να εξοικονομήσω χώρο, θα το κάνω σε άλλο άρθρο).

2. Δημιουργήθηκαν και στη συνέχεια χορηγήθηκαν τα πειραματικά «εμβόλια» mRNA…

Οι ενέσεις ήταν συχνά υποχρεωτικές, ή τουλάχιστον εκβιαστικές, με εκείνους που αρνούνταν να κάνουν τις ενέσεις τους συχνά να βιώνουν μυριάδες αρνητικές συνέπειες. Η κυκλοφορία των εμβολίων Covid και στη συνέχεια των «ενισχυτικών» δόσεων οφείλει να βρίσκεται στην κορυφή, ή κοντά, της λίστας μου, επειδή αυτές οι ενέσεις (που έκαναν δισεκατομμύρια άνθρωποι) πιθανότατα προκάλεσαν εκατομμύρια θανάτους και ανεπιθύμητες παρενέργειες που σου αλλάζουν την ζωή.

Δείτε σχετικά: « Τα εμβόλια σκότωσαν 17.000.000 ανθρώπους παγκοσμίως (video) ».(https://xpressing.substack.com/p/17000000-video)

3. Κινέζοι αξιωματούχοι ειδοποιούν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι ένας «νέος» ιός, που προκαλεί συμπτώματα παρόμοια με της πνευμονίας, έχει εντοπιστεί στη Γουχάν της Κίνας…
Κινέζοι αξιωματούχοι επικοινώνησαν με αξιωματούχους του ΠΟΥ στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Σχόλιο: Εάν οι αξιωματούχοι δεν είχαν κάνει αυτή την παρατήρηση και τηλεφώνημα, είναι πολύ πιθανό κανείς να μην είχε ακούσει ποτέ για έναν νέο κορωνοϊό και η ασθένεια που ονομάστηκε «Covid-19» δεν θα είχε ποτέ εντοπιστεί. Κανένα τηλεφώνημα στον ΠΟΥ πιθανότατα = «καμία δρακόντεια ανταπόκριση στον Covid».

Δείτε σχετικά: «Το έγκλημα του αιώνα: Πώς ενορχηστρώθηκε η παγκόσμια υστερία και το ντόμινο των lockdown» (https://xpressing.substack.com/p/lockdown).

4. Το τεστ Covid PCR δημιουργείται, κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και – μετά τα μέσα Μαρτίου 2020 περίπου – χορηγείται ευρέως …

Σχόλιο: Ελλείψει της δημιουργίας και της ρυθμιστικής έγκρισης του διαγνωστικού τεστ PCR, η «πανδημία Covid» πιθανότατα δεν θα είχε καν συμβεί. Για παράδειγμα, πριν δημιουργηθεί το τεστ PCR και στη συνέχεια χρησιμοποιηθεί ευρέως, δεν υπήρχε πανδημία Covid.

Δείτε σχετικά: «Γνώριζαν την αλήθεια εξ αρχής, κι όμως μετέτρεψαν σε θρησκεία την αποφυγή μιας ίωσης» (https://xpressing.substack.com/p/6a1).

5. Μεγάλοι αριθμοί «θανάτων από Covid» εντοπίζονται πρώτα στη βόρεια Ιταλία και στη συνέχεια σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Νέα Ορλεάνη και το Ντιτρόιτ…

Σχόλιο: Όλοι όσοι φέρεται να πέθαναν από Covid φέρεται να είχαν «βρεθεί θετικοί» μέσω του τεστ PCR. Ελλείψει αυτού του τεστ, αυτοί οι θάνατοι δεν θα είχαν χαρακτηριστεί ως «θάνατοι από Covid».

Εκ των υστέρων, ήταν σημαντικό να εντοπιστούν εκατομμύρια νέα «κρούσματα», αλλά, εξίσου σημαντικό, ότι κάποιο μεγάλο ποσοστό αυτών των κρουσμάτων αναφέρθηκε αργότερα ως αιτία μεγάλου αριθμού θανάτων. Έτσι, δεν είχαμε απλώς έναν «νέο ιό», αλλά και έναν «θανατηφόρο» ιό.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα «κρούσματα» Covid μπορούν και χαρακτηρίζονται ως «ασυμπτωματικά». Δηλαδή, όλα τα κρούσματα «Covid» δεν είναι «ιατρικά κρούσματα» που απαιτούν ιατρική περίθαλψη. Μια λέξη –«κρούσματα»– κατέληξε να προκαλεί πρωτοφανή φόβο/πανικό στον πληθυσμό. Αυτός ο φόβος χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει…

Δείτε σχετικά: «Πώς η Ιταλία κανονικοποίησε τις καραντίνες για λογαριασμό της Κίνας σε ολόκληρη τη Δύση, και γιατί» (https://liberty-express.blogspot.com/2022/05/made-in-china.html).

6. Σχεδόν ομόφωνα, στα έθνη σε όλο τον κόσμο, οι Πρόεδροι και οι Πρωθυπουργοί διέταξαν μαζικούς εγκλεισμούς…
… για να αποτραπεί η εξάπλωση αυτού του «θανατηφόρου» νέου ιού ή/και να «επιβραδυνθεί η καμπύλη» ή/και να αποτραπεί η υπερχείλιση των νοσοκομείων με ασθενείς «Covid».

Σχόλιο: Αυτοί οι κρατικοί ηγέτες ενεργούσαν σύμφωνα με τις συμβουλές «εμπειρογνωμόνων δημόσιας υγείας» (όπως ο Anthony Fauci και ο Jeremy Farrar του Ηνωμένου Βασιλείου ). Κυβερνήτες, δήμαρχοι και γραφειοκράτες σε διάφορους «φορείς δημόσιας υγείας» επέβαλαν στην πραγματικότητα και εφάρμοσαν τα lockdown. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια μαζικής ομαδικής σκέψης.

Δείτε σχετικά: «Τα lockdown ήταν μέτρα αντιτρομοκρατίας, όχι δημόσιας υγείας» (https://xpressing.substack.com/p/lockdown-aba).

7. Κανένας σημαντικός οργανισμός ή ηγέτης δεν αμφισβήτησε την αναγκαιότητα των παγκόσμιων εγκλεισμών…

ΣΧΟΛΙΟ: Τα «Σημαντικά Γεγονότα» περιλαμβάνουν όχι μόνο πολιτικές και εντολές που ακολούθησαν, αλλά γεγονότα που δεν συνέβησαν.

Καμία αντίσταση σχετικά με την «απόκριση στην Covid» είναι το καλύτερο παράδειγμα των δυνητικά σημαντικών ενεργειών που δεν πραγματοποιήθηκαν.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ έρευνες που θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι πολλοί άνθρωποι είχαν ήδη αρρωστήσει με συμπτώματα που ήταν σχεδόν πανομοιότυπα με της Covid-19. Εξαιτίας αυτού, το κοινό δεν έμαθε ποτέ ότι αυτός ο υποτιθέμενος «θανατηφόρος» ιός μπορεί να μην ήταν καθόλου «θανατηφόρος».

(Αυτό, είμαι σχεδόν βέβαιος, εξηγεί γιατί τα άρθρα μου περί «πρώιμης διάδοσης» έχουν αγνοηθεί από όλους όσους έχουν σημασία).

Δείτε σχετικά: «Απέκρυψαν ότι ο ιός κυκλοφορούσε από τον Οκτώβριο του 2019, ώστε να «πουλήσουν» τα lockdown και τους μαζικούς εμβολιασμούς» (https://xpressing.substack.com/p/2019-lockdown).

8. Το Βιομηχανικό Πλέγμα της Λογοκρισίας ασκεί τον έλεγχό του. Η «διάδοση παραπληροφόρησης» γίνεται έγκλημα που σου καταστρέφει τη ζωή…

Σχόλιο: Τα παλαιού τύπου «κατεστημένα» μέσα ενημέρωσης και σχεδόν όλες οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κήρυξαν παράνομα, απέκλεισαν ή περιόρισαν την εμβέλεια των απόψεων, που αμφισβήτησαν το «επίσημο αφήγημα» που διατυπώθηκε από τους επίσημους ειδικούς.

Αυτή η προσπάθεια ήταν ξεκάθαρα συντονισμένη και περιελάμβανε πολλά κυβερνητικά στελέχη. Εξαιτίας αυτού του προγράμματος, οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν γνώριζαν ποτέ ότι οι ισχυρισμοί των αξιωματούχων μπορεί να είναι αμφίβολοι, ανακριβείς ή ψευδείς.

Εξαιτίας αυτών των προγραμμάτων λογοκρισίας και εκφοβισμού, ο φόβος παρέμεινε ευρέως διαδεδομένος, γεγονός που έκανε τους περισσότερους πολίτες να ακολουθήσουν δρακόντειες αντιδράσεις όπως lockdown, μάσκες και, αργότερα, εξαναγκαστικά ή υποχρεωτικά «εμβόλια».

Επίσης, τα προγράμματα «παραπληροφόρησης και κακόβουλης πληροφόρησης» επεκτάθηκαν για να καταστήσουν ταμπού ή απαγορευμένα πολλά θέματα που δεν αφορούν την Covid. Για παράδειγμα, η αμφισβήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, το αφήγημα ότι «η Ρωσία χάκαρε τις αμερικανικές εκλογές» ή η διαμαρτυρίες για τη σφαγή που προέκυψε από τις «διαμαρτυρίες» (ταραχές) με αφορμή τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ ήταν πλέον επικίνδυνες ή ακόμη και απαγορευμένες ασκήσεις «ελευθερίας του λόγου».

Εν ολίγοις, οι κανόνες ομιλίας Covid επεκτάθηκαν για να εκφοβίσουν ή να τιμωρήσουν άτομα που έχουν απόψεις που δεν ταιριάζουν με αυτές των τάξεων του Κατεστημένου.

Αναμφισβήτητα, η θρασύτατη επίθεση στην ελευθερία του λόγου και η εντυπωσιακή ανάπτυξη του «Βιομηχανικού Συγκροτήματος Λογοκρισίας» είναι το πιο σημαντικό γεγονός στην παγκόσμια ιστορία, καθώς αυτό αποκλείει ή εξουδετερώνει τον σκεπτικισμό, την πρακτική της πραγματικής Επιστημονικής Μεθόδου ( και ακόμη και της Σωκρατικής μεθόδου ). και επιτρέπει σε όσους έχουν απόλυτη εξουσία να αποκτήσουν ακόμη περισσότερη ισχύ και έλεγχο .

Δείτε σχετικά: «Σε ποιον ανήκουν στ' αλήθεια οι μεγάλες ψηφιακές εταιρείες;» (https://xpressing.substack.com/p/a3e).

9. Ο θάνατος της «διαφάνειας…»

Σχόλιο: Όλο και περισσότερο, επίσημα ή σημαντικά δεδομένα αποκρύπτονται πλέον από το κοινό. Τα αιτήματα για πληροφορίες αγνοούνται ή, όταν ορισμένα έγγραφα δημοσιοποιούνται καθυστερημένα (μετά από δαπανηρές και χρονοβόρες αιτήσεις), τα εν λόγω έγγραφα έχουν υποβληθεί σε εκτεταμένη επεξεργασία.

Έγγραφα και δεδομένα που δεν πρέπει να είναι «άκρως απόρρητα» και δεν έχουν καμία σχέση με την «εθνική ασφάλεια» χαρακτηρίζονται όλο και περισσότερο ως «άκρως απόρρητα» και μη προσβάσιμα για το κοινό.

Επιπλέον: Όπως αποδείχθηκε, το «κοινό» δεν έχει «δικαίωμα να γνωρίζει…» ακόμη και για θέματα που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα τη ζωή κάθε μέλους του. Δεν είναι πλέον εφικτή η ιατρική «Ενημερωμένη συγκατάθεση».

Δείτε σχετικά: «Θα είχατε κάνει το εμβόλιο αν ξέρατε τα δεδομένα;» (https://xpressing.substack.com/p/8a6).

10. Ένα μέτρο κατά του κορωνοϊού –οι επιστολικές ψήφοι– έκανε την εκλογική νοθεία πολύ πιο πιθανή ή εύκολη να επιτευχθεί…

…κάτι που θα απειλούσε τις νόμιμες ή αξιόπιστες δημοκρατικές εκλογές.

11. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το FBI και τα περισσότερα μέλη του Κογκρέσου επέβαλαν παραδειγματικές ποινές στους «στασιαστές» της 6ης Ιανουαρίου…

Επιφανειακά αυτό το γεγονός δεν είχε καμία σχέση με την Covid. Ωστόσο, η σύλληψη και η κράτηση τόσων αθώων διαδηλωτών έστειλε το μήνυμα ότι οι διαφωνούντες που θα επιχειρήσουν να μιλήσουν για οποιοδήποτε μη επιτρεπτό θέμα θα τιμωρηθούν σκληρά από την Πολιτεία.

Η αντιμετώπιση του ιδρυτή του Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ είναι ένα άλλο παράδειγμα όπου αυτό το σημαντικό «μήνυμα» εστάλη από το κράτος το μήνυμα: «Εμείς κάνουμε κουμάντο. Μην αμφισβητείτε τον έλεγχό μας, αλλιώς να τι θα σας συμβεί».

12. Δημιουργούνται τα εμβολιαστικά διαβατήρια και οι «πόλεις των 15 λεπτών»…

Σχόλιο: Υπό το πρόσχημα της προστασίας των εμβολιασμένων από τους μη εμβολιασμένους, η ψηφιακή επιτήρηση γίνεται κοινός τόπος. (Σε μεγάλο βαθμό έμεινε ασχολίαστο το γεγονός ότι εάν ένα «εμβόλιο» λειτουργούσε πραγματικά, οι εμβολιασμένοι δεν θα έπρεπε να ανησυχούν ότι θα κολλήσουν αυτή την ασθένεια από τους μη εμβολιασμένους).

Μεταξύ των υπερασπιστών της ελευθερίας στον κόσμο, ο μεγάλος φόβος είναι ότι τα διαβατήρια εμβολίων θα επεκταθούν, για να παρακολουθούν μυριάδες «επικίνδυνες» ή «επιβλαβείς» δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών μείωσης του «αποτυπώματος άνθρακα» για την καταπολέμηση μιας ολοένα μεγαλύτερης απειλής για την υγεία από την Covid… Την Κλιματική Αλλαγή.

Αυτό συμβαίνει ήδη σε πολλές πόλεις, οι οποίες ονομάζονται «πόλεις των 15 λεπτών». Η ιδέα είναι ότι θα πρέπει να επιτρέπεται στους ανθρώπους να ταξιδεύουν μόνο περίπου 15 μίλια μακριά από τα σπίτια τους, κάτι που θα μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα, το οποίο, υποτίθεται, θα βοηθήσει στη διάσωση του πλανήτη.

Φυσικά, η κύρια ιδέα είναι ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να ελέγχονται και να παρακολουθούνται από μια ψηφιακή επιτήρηση , η οποία εφαρμόστηκε ευρέως για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της υστερίας του Covid.

Εάν εφαρμοστούν ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες ψηφιακής επιτήρησης και «κοινωνικής πίστωσης» (συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού νομίσματος, το οποίο θα μπορούσε ουσιαστικά να απαγορεύσει τις συναλλαγές με μετρητά), αυτό το στοιχείο θα ανέβαινε επίσης πολύ ψηλότερα στη λίστα μου με τα «πιο σημαντικά γεγονότα της Covid εποχής μας».

Όπως η Δρ. Μέριλ Νας -και άλλοι- προσπαθούν να προειδοποιήσουν τον κόσμο, οι μυστικές συζητήσεις που διεξάγονται επί του παρόντος για να δοθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας απόλυτος έλεγχος στις «έκτακτες καταστάσεις υγείας» θα καθιστούσαν πολύ πιο πιθανό να εμφανιστούν τέτοιες «λύσεις» στο μέλλον.

Δείτε σχετικά: «Γιατί επιμένουν για τις ψηφιακές ταυτότητες; O ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας» (https://xpressing.substack.com/p/o-14a).

Δεν ήταν όλες οι εξελίξεις αρνητικές…

Πρέπει να σημειώσω ότι μπορώ να εντοπίσω μερικές θετικές εξελίξεις τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια. Για παράδειγμα…

Το Substack έγινε μια δημοφιλής πλατφόρμα αρθρογράφων και μεγάλο μέρος του σχολιασμού και της έρευνας που κλονίζει το επίσημο αφήγημα προήλθε από αυτούς τους αρθρογράφους, τους συγγραφείς και τους στοχαστές του Substack, οι περισσότεροι από εμάς δεν θα είχαμε ακούσει ποτέ εάν δεν είχε δημιουργηθεί το Substack.

Εκατομμύρια άνθρωποι της υφηλίου έμαθαν ότι δεν είμαστε μόνοι… ότι πολλοί άλλοι άνθρωποι σκέφτονται όπως εμείς, κάτι που αναμφίβολα έχει εξουδετερώσει την προσπάθεια να «απομονωθούν» οι διαφωνούντες (αν και, αναμφισβήτητα, έχουμε «συγκεντρωθεί» σε μερικά μαντριά ελεύθερης έκφρασης).

Σε αυτό το γράψιμο, μένει να δούμε αν η πιθανή ανάπτυξη και επιρροή του Substack θα συνεχιστεί.

Το Ινστιτούτο Brownstone αναδείχθηκε ως μια ηγετική δύναμη λογικής ενάντια στον αυταρχισμό.

Ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter, τώρα X, το οποίο, σε μεγάλο βαθμό, επιτρέπει την ελευθερία του λόγου. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι μια συντονισμένη προσπάθεια (για παράδειγμα, από ενορχηστρωμένες απαγορεύσεις διαφημίσεων) έχει οργανωθεί για τον ευνουχισμό ή τον τερματισμό του X όπως λειτουργεί αυτήν τη στιγμή.

Δείτε σχετικά: «Οι νεο-μαρξιστές της ΕΕ λογοκρίνουν το Τwitter (X) εκβιάζοντας τον Elon Musk» (https://xpressing.substack.com/p/witter-x-elon-musk).

Περισσότερο από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού επέλεξε –με τη δική του ελεύθερη βούληση– να αποφύγει τις μελλοντικές ενισχυτικές δόσεις κατά της Covid. Είναι ακόμη πιθανό ότι λιγότεροι άνθρωποι κάνουν πλέον τα ετήσια «εμβόλια» κατά της γρίπης.

Ο Robert F. Kennedy, Jr. κατάφερε να γράψει και να εκδώσει ίσως το πιο σημαντικό μη μυθιστορηματικό βιβλίο της εποχής μας, το The Real Anthony Fauci. Παρά το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκε ποτέ από μια κυρίαρχη εφημερίδα ή περιοδικό, το βιβλίο έγινε το Νο. 1 μπεστ σέλερ στον κόσμο για πολλούς μήνες.

Το βιβλίο κάνει μια εξαιρετική δουλειά καταγράφοντας τα ψέματα της εποχής του κορωνοϊού, αλλά η πραγματική του σημασία είναι πιθανώς ότι έκανε πολύ περισσότερους ανθρώπους να αμφισβητήσουν ολόκληρο το υγειονομικό/επιστημονικό κατεστημένο που ελέγχεται από το κράτος.

Από τον αυτισμό στις στατίνες και τα αντικαταθλιπτικά, εκατομμύρια άνθρωποι που ποτέ δεν αμφισβήτησαν το αφήγημα «ένα χάπι δια πάσαν νόσον», το κάνουν τώρα. Ο Κένεντι είναι επίσης υποψήφιος για την προεδρία, αν και κάθε οργανισμός του κατεστημένου (φυσικά) συνωμοτεί για να ηττηθεί η εκστρατεία του.

Δείτε σχετικά: «Μην τους αφήσεις να διαγράψουν από την συλλογική μνήμη αυτό που έκαναν» (https://xpressing.substack.com/p/a90).

Ένας δημοσιογράφος ονόματι Tucker Carlson με εμφάνιση γιάπη έγινε ο πιο δημοφιλής δημοσιογράφος στον πλανήτη ... αλλά απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Fox News αφού η αφήγηση-διερώτησή του ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια. Ωστόσο, το γεγονός ότι ένας εξέχων δημοσιογράφος όπως ο Carlson έγινε εξαιρετικά δημοφιλής σε τόσους πολλούς πολίτες αξίζει πιθανώς να σημειωθεί.

[σ.σ. Αξίζει να σημειωθεί επίσης η εκλογική νίκη του πρώτου αναρχοφιλελευθερου πολιτικού στην παγκόσμια ιστορία, Javier Milei, ο οποίος -εκτός όλων των άλλων- υπήρξε και σφοδρός πολέμιος του αδιανόητου κρατικού ολοκληρωτισμού που βίωσε η υφήλιος την περίοδο 2020-22 με πρόσχημα έναν κορωνοϊό].

-------------------------------------------------------------
* Άρθρο του ερευνητικού δημοσιογράφου Bill Rice, δημοσιευμένο την 1/1/2024 από το Brownstone Institute. Ο Bill Rice, Jr. είναι ανεξάρτητος δημοσιογράφος στο Troy της Αλαμπάμα.

Πηγή


Εκτύπωση   Email