ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ '21, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ASTRAZENECA

Pin It

2024 06 21 a

 

Jessica Rose (Μετάφραση Nikos Maris)

Από τον Ιανουάριο του 2021 υπήρχαν αρκετά θανατηφόρα περιστατικά στο σύστημα VAERS, ώστε να αποσυρθούν τα σκευάσματα Pfizer, Moderna και Janssen.

Ίσως έχετε ακούσει ότι το ενέσιμο προϊόν της AstraZeneca κατά της Covid-19 αποσύρεται από την αγορά. Είναι αλήθεια. Ξεκίνησαν μια παγκόσμια ανάκληση του προϊόντος τους από τις 8 Μαΐου 2024.

Αυτό έρχεται μήνες μετά την επίσημη ανάκληση της άδειας κυκλοφορίας, αλλά να υποθέσω, κάλλιο αργά παρά ποτέ;

Σύμφωνα με το CDC, ένα εμβόλιο/προϊόν αποσύρεται ή ανακαλείται σπάνια και η ανάκλησή του οφείλεται πάντα σε μια έλλειψη αποτελεσματικότητας ή ασφάλειας του εν λόγω προϊόντος. Το εμβόλιο για τον ροταϊό είχε ανακληθεί, για παράδειγμα, λόγω προκληθέντος εγκολεασμού. Το Gardasil ανακλήθηκε επίσης, μεταξύ άλλων.

Εάν κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του CDC σχετικά με το Vaccine Recalls (ανακλήσεις εμβολίων), θα βρείτε την ακόλουθη παράγραφο υπό τον τίτλο «Γιατί αποσύρεται ή ανακαλείται ένα εμβόλιο, ή ορισμένες παρτίδες ενός εμβολίου;»

«Αρκετές παρτίδες εμβολίων ανακλήθηκαν τα τελευταία χρόνια, λόγω πιθανής ανησυχίας για την ασφάλεια, προτού κάποιος αναφέρει οποιονδήποτε τραυματισμό. Τουναντίον, οι δοκιμές ποιότητας του κατασκευαστή παρατήρησαν κάποια ανωμαλία σε ορισμένα φιαλίδια εμβολίων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ασφάλεια αυτών των εμβολίων παρακολουθείτο συνεχώς πριν και μετά τη χρήση τους. Το CDC ανέλυσε αναφορές στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) για να αναζητήσει τυχόν παρενέργειες που μπορεί να προκλήθηκαν από την παρατυπία και δεν βρήκε καμία. Κάθε φορά που διαπιστώνεται μια τέτοια παρατυπία σε μια παρτίδα εμβολίων που θα μπορούσε να την καταστήσει μη ασφαλή, ο κατασκευαστής, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), θα την ανακαλέσει αμέσως.»

Επομένως, το μόνο που θα χρειαστείτε για να αποτρέψετε μια ανάκληση είναι να μην βρείτε καμία [σχετιζόμενη] παρενέργεια στο VAERS. Ενδιαφέρον…

Σκεφτείτε τώρα, πως μετά από τόσα χρόνια, ένα από τα προϊόντα κατά της Covid-19 (AstraZeneca) έχει ανακληθεί επίσημα. Αυτό σημαίνει λοιπόν, σύμφωνα με το CDC, ότι υπάρχουν αποδεκτές παρενέργειες που προκαλούνται από το προϊόν. Όλοι γνωρίζουμε για την πήξη και το θρομβωτικό, θρομβοκυτοπενικό σύνδρομο (TTS). Το ξέρουμε όλοι εδώ και πολύ καιρό.

Πού θέλω να το πάω; Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπήρχαν αρκετά θανατηφόρα σημάδια για την ασφάλεια στο σύστημα VAERS από τον Ιανουάριο του 2021, ώστε να υποστηρίξει την ανάκληση των προϊόντων που κυκλοφόρησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, συγκεκριμένα των προϊόντων Mod-e-RNA, Pfizer και Janssen.

Αγνοούν τα σημάδια. Ηθελημένα. Και οι άνθρωποι σακατεύονται, και πεθαίνουν ακόμα. Αυτό υποδηλώνει πρόθεση. Γιατί η γνώση υπάρχει.

Είναι λάθος.

Ανακαλέστε τα όλα.

-----------------------------------------------------------------------
Άρθρο της Dr. Jessica Rose για το Brownstone Institute.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 19/5/2024. Η Δρ Τζέσικα Ρόουζ είναι Μεταδιδακτορική στη Βιοχημεία, Μεταδιδακτορική στη Μοριακή Βιολογία, Ph.D. στην Υπολογιστική Βιολογία, Master in Medicine (Ανοσολογία) και BSc στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά που εργάζεται για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τα δεδομένα VAERS.

Πηγή


Εκτύπωση   Email